Les 2 (04/11/2021): De blog van Geert

We zijn volop bezig met groepswerkjes en taken te maken voor de KU Leuven. Straf in de ruimste zin van het woord komt uitgebreid aan bod. De docenten Pieter en Geertjan betrekken de studenten op een positieve manier bij de les en ze creëren zo een aangenaam debat. Hierbij worden vaardigheden van de studenten zoals argumenteren en opbouwende meningen geven zeer zeker gestimuleerd. Luisteren en praten lijken vanzelfsprekend maar enkel met de juiste motivatie en inbreng boek je goede resultaten. 

Er wordt dan ook professioneel gedoceerd door bovenvermelde professoren. Ik kan de lessen erg appreciëren. LOL (lacht beheerst). Ik wil alvast ook mijn dankbaarheid uitdrukken om deel te mogen nemen aan deze boeiende lessen. Per slot van rekening konden slechtst 12 studenten deelnemen en het is dus een eer om te mogen participeren. Hebben de 12 studenten van buiten ook het winnende lot getrokken? Blijkbaar wel! 

Ziehier een dubbele dikke duim voor de lessen en de aanwezigen in de lessen. Hopelijk kunnen we als groep een krachtige en spannende ontwikkeling doorlopen. We streven ook naar een goede vibe in de groep.

Groetjes,
Geert

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op whatsapp

Gevangenisstraf als doorleefde realiteit

CENTRUM VOOR RELIGIE, ETHIEK & DETENTIE

Elk jaar organiseert het CRED het KU Leuven vak Gevangenisstraf als doorleefde realiteit. Binnen dit unieke project denken gedetineerde en niet-gedetineerde studenten een semester lang samen na over de vraag: wat is een goede straf? Het vak werd in 2020 genomineerd voor de onderwijsprijs van de Evens Foundation

Gevangenisstraf als doorleefde realiteit

CENTRUM VOOR RELIGIE, ETHIEK & DETENTIE

Elk jaar organiseert het CRED het KU Leuven vak Gevangenisstraf als doorleefde realiteit. Binnen dit unieke project denken gedetineerde en niet-gedetineerde studenten een semester lang samen na over de vraag: wat is een goede straf? Het vak werd in 2020 genomineerd voor de onderwijsprijs van de Evens Foundation

r